Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Beszari kisebbség
  2007-08-26 20:33:30, vasárnap
 
  Beszari kisebbség

Mottó :
"Várható volt, hogy nyüszíteni fognak. Aki nem hajtja le a fejét és tűr mindent, az antiszemita. Ők viszont mindent megtehetnek amit csak kigondolnak. HISZIK ők. Mi meg egyészen másképpen gondoljuk. Ennyi a bűnünk ..."
( Csenge - jobbik.net )

Az kiabál, akinek ég a háza. Gyomorforgató látni, olvasni és hallgatni, ahogyan a gyűlölködők papagájkórusa egymást túlfröcsögve jajveszékel "páni félelmében". Jólét helyett az összes balliberális média a cionista központi szólamtól dübörög, megfelelésűl a kenyéradó gazdának - ha kell, akár gátlástalanul lefasisztázva a nemzeti többséget is. Ezzel a pápai korcs és szervilis talpnyalóinak ocsmány gegcsapata
( ismét ) átlépett egy rubrikont, mert az antiszemita kártya offenzív kijátszásával fellebbentette a függönyt az utolsó felvonás előtt. Mint a klasszikus drámákban általában, a súlyos konfliktusok így vagy úgy, de mindig hasonló forgatókönyv szerint zajlanak a végjátékban. Legyen az tőr, kard vagy éppen méreg - Shakespeare óta tudjuk - a zsarnoknak végül mindenképpen lakolni kell.

A Magyar Gárda és a Kuruc.infó démonizálása csak szánalmas ürügy, pótcselekvés.

Demszky elvtárs mulatságosra sikerült március 15-i beszéde óta tudjuk, hogy itt ők a "többség", de akkor mire ez a felhevűlt beszariság néhány civil gárdista miatt ? Miközben a műrendszerváltó főpolgármester már "alkalmi gárdák" dühöngését (?) vízionálja a pesti utcákon, amelyek mögött - szerinte - a jobboldali pártok ( és azok militáns vezetőinek, a demokráciát semmibe vevő ) cinkos beleegyezése áll, nagyvonalúan megfeledkezik arról, hogy egykor ( állítólag ő maga is ... ) a szabadságjogokért tüntetett ugyanezen a pesti flaszteren ? Vagy talán szándékosan verette össze magát parlamenti tettestársaival, hogy később "hiteles" rendszerváltóként fröcsögje teli hülyeségeivel a sajtót ? Én vele ellentétben sokkal inkább aggódnék zaklatott elmeállapota miatt, mint a "szélsőjobboldal harci készültségének a fokozódása" okán. Mert aki olyat hülyeséget állít, hogy a Magyar Gárda robbantásos-merénylet elkövetésére is képes Amerikában, az nyilvánvalóan súlyos elmebeteg, és mint ilyen - közveszélyes őrült, végképp ha végrehajtó hatalom került a kezébe.
Amúgy a "sehonnai bitang ember" - a néhány százalékos "többség" megtépázott frontembere, bátran számot vethetne önmagában arról, vajon kik veszik ma semmibe a demokráciát Magyarországon ...?

De nem ám csak a pitiáner senkiházi, hanem maga a köztörvényes Gyurcsány(i) is fél - mit fél, szinte retteg saját népétől - hát mit ne mondjak, egyre inkább joggal. A többségi ( jobboldali ) társadalom látens lefasisztázásával, az Árpádsávos lobogót újnyilas szimbólumnak nevezésével - olyan zsákutcába kormányozta magát és kritikátlan csatlósait, ahonnan ( politikai értelemben ) valóban nincs többé visszatérés. Ugyanis itt nem csak arról van szó, hogy egy törvényesen bejegyzett egyesületet nevez a "demokrácia szégyenfoltjának", hanem mindazokat ( akik az ő "értékrendjét" elutasítják és másként gondolkodnak ) bélyegzi meg a "sötét és alig lemosható" antiszemita, rasszista, fajgyűlölő, kirekesztő és idegengyűlölő vádakkal, akik nem hajlandók birkamód beállni a vezető béégetők szánalmas kórusába. Mindezt teszi egy olyan - alapjában véve békés - országban ( amelyet ugyanúgy nem ismer, mint a Magyar Korona történetét és jelentőségét ), ahol alig van történelmi hagyománya és társadalmi támogatottsága a szélsőséges nézeteknek.

Felőlem aggódhat napestig a népe ellen uszító, a tüntető tömegbe lövető paranoiás diktátor az ország nyugalmáért és biztonságáért, már semmi nem mossa le róla a szégyent és a társadalom megvetését. Mert a félelem és az előítéletek eluralkodásáért elsősorban ő maga, valamint nemzet és hazaáruló bűntársai a felelősek.

Tüntető

Belerángatták a köztársasági elnököt is.

Átlátszó és gyalázatos az az igyekezet, ahogyan a kormányoldal ( akár az ország külföld előtti lejáratása árán is ) megpróbálja elterelni a figyelmet az igazi problémákról. A jól előkészített gyűlöletkampány mocska akadály nélkül zúdul "kurvaország" népére, kollektív bűntudatot gerjesztve a béketűrő többségben. De nem elég a vezényszóra ájvékolók belföldi és külhoni serege, a vezető kormánypárt természetesen másokat is megpróbál bevonni a gyűlölködés ótvaros dagonyájába.
Lendvai és társai idióta levelekkel bombázzák a Fideszt, de még a Köztársasági Elnöki hivatalt is - mintegy megkérdőjelezve azok "őszinte antifasiszta elkötelezettségét". Ennek fényében abszolút felesleges volt orbánéknak a World Jewish Congress elnökét levélben nyugtatgatni, hatását tekintve annyi haszna volt, mint vizet hordani a Dunába. ( Az szdsz-es Léderer Andrást hallgatva erről bárki maga is meggyőződhet )

Na ha rajtam állna, szóba sem állnék többé ezekkel a görényekkel. Ha már rárondítottak a nappali szőnyegére, vigyék csak el egyedül a balhét ... Ugyanis attól, hogy evidens dolgok tekintetében nem határolódunk nyilvánosan el, az még egyáltalán nem jeleni azt, hogy automatice egyetértenénk vele. Azt hiszem, hogy a Fidesz komoly politikai tőkét kovácsolhatna magának az egyre markánsabb nemzeti oldalon, ha "ab sofort" megszakítana mindenféle konzultációt, tárgyalást és együttműködést a gerinc és erkölcsnélküli szociálliberális söpredékkel.
( Hogy ez egetverő ostobaság lenne ? Így elsőre, talán ... )
"Vagy-vagy, Uraim !"

Sajog a szívem ha arra gondolok, hogy nemzetromboló elvtársaink dolgos mindennapjai mennyi félelemmel és szorongással vannak kikövezve. Úgy tűnik, ezek a tetvek csak akkor bátrak, amikor a nemzeti vagyont kell számolatlanul széthordani, vagy az úniós szervezeteket folyamatosan átverni - arról már nem is beszélve, hogy milyen bátran hazudtak bele a képünkbe, amikor a szavazatainkat kellett megvásárolni a hatalom megtartásáért. Gyakorlatilag ettől a választási csalástól datálódik a szociálliberális maffia gyötrelmes kanosszajárása, amelynek nem is lesz vége mindaddig, amíg az ország kirablói nem nyerték el méltó büntetésüket.

Márpedig nehezen felejtünk, ezt mindenki nevében nyugodtan megígérhetem. Addig viszont tovább él a paranoiás félelem a becsapott nemzettől, így az adófizetők milliárdjaiból felállított acél és rendőrkordonok, valamint a köztársasági őrezred marcona gorillái jelentenek csak biztos menedéket. Igazából már akkor sem lehetnek nyugodtak az elvtársak, amikor előre ( gondosan ) kiválogatott ( és kellően szenilis ) szimpatizánsok körébe veti őket a sors.
Mert az istenadta nép türelme már igencsak fogytán van. Ebből a szempontból komoly vízválasztóak ígérkeznek az őszi tüntetések, márpedig szeptember 16-a és/vagy október 23-a ( bármekkora kánikula is van éppen ) rohamosan közeledik. Forró ősz elé nézünk valamennyien, ez szinte biztos.

Azért valljuk meg nagy szerencse, hogy a szélsőséges és magyarellenes ( hivatásos ) gyűlölködők és rágalmazók ( a közvéleménykutatási adatok alapján ) mégiscsak kisebbségbe kerültek ebben az országban. ( Ha úgy tetszik, teljesen felélték politikai tőkéjüket ) Bár a vinnyogásuk igen messzire elhangzik még, a tragikusan megfogyatkozott támogatottságot már csak ideig-óráig lehet patkányvisítással kompenzálni. Nincs kiút, nincs visszaút - elkúrták.
Egy beszari kisebbség a saját mocskában fuldokol.

Türelmesen kivárjuk a végét.

http://www.api01.extra.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szégyenfoltjának, szociálliberális, tettestársaival, szélsőjobboldal, megfogyatkozott, eluralkodásáért, támogatottságot, gyűlöletkampány, megkérdőjelezve, műrendszerváltó, milliárdjaiból, együttműködést, erkölcsnélküli, fellebbentette, rendőrkordonok, főpolgármester, szimpatizánsok, készültségének, szavazatainkat, támogatottsága, kanosszajárása, magyarországon, belerángatták, papagájkórusa, kijátszásával, kovácsolhatna, gyomorforgató, biztonságáért, vízválasztóak, rárondítottak, lefasisztázva, gátlástalanul, hülyeségeivel, természetesen, nyilvánvalóan, magyarellenes, gyűlölködők papagájkórusa, összes balliberális, cionista központi, kenyéradó gazdának, nemzeti többséget, pápai korcs, antiszemita kártya, utolsó felvonás, klasszikus drámákban, súlyos konfliktusok, zsarnoknak végül, felhevűlt beszariság, műrendszerváltó főpolgármester, pesti utcákon, jobboldali pártok, demokráciát semmibe, Magyar Gárda, Magyar Korona, Köztársasági Elnöki, World Jewish Congress, Léderer Andrást,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Paul David Tripp Április 26  Föld napja április 22  Bizonyos kulturális szint nélk...  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Két ember becsülete  Naplemente  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Minden szülő a lényével nevel.  A föld szépségéért  Gábor Dénes gondolata  Maradék idő  Messziről jött ember  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  A Gömb  Az idő elsodorja létezésünk  A boldogság ült a világvégén  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Környezetvédelem  Az udvariasság alapja: önismer...  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  A világnak égető szüksége van ...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 25  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Ünnepelj csak  A végzet az  Az udvariasság alapja: önismer...  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Amit átélünk,  A végzet az  Irgalom és ítélet  Becsüld meg azt amid van,...  Búzaszentelés  A boldogság ült a világvégén  Különös!  Mosolyogtál már ma?  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Volt egy...  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Két tekintet van  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  képre írva  Emberként automatikusan értéke...  Nehezen engedem  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Egyszerűen  A föld szépségéért  Gárdonyi Géza - Április végén  Rögtön puha Mézes Krémes  Szent György napi hiedelmek, s...  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A fenyő nem szép fa, (...)  A Föld napja 
Bejegyzés Címkék
gyűlölködők papagájkórusa, összes balliberális, cionista központi, kenyéradó gazdának, nemzeti többséget, pápai korcs, antiszemita kártya, utolsó felvonás, klasszikus drámákban, súlyos konfliktusok, zsarnoknak végül, felhevűlt beszariság, műrendszerváltó főpolgármester, pesti utcákon, jobboldali pártok, demokráciát semmibe, szabadságjogokért tüntetett, pesti flaszteren, nyilvánvalóan súlyos, néhány százalékos, demokráciát Magyarországon, pitiáner senkiházi, köztörvényes Gyurcsány, törvényesen bejegyzett, vezető béégetők, szélsőséges nézeteknek, népe ellen, tüntető tömegbe, ország nyugalmáért, társadalom megvetését, előítéletek eluralkodásáért, köztársasági elnököt, ország külföld, igazi problémákról, béketűrő többségben, vezényszóra ájvékolók, vezető kormánypárt, gyűlölködés ótvaros, szdsz-es Léderer, nappali szőnyegére, egyre markánsabb, tetvek csak, nemzeti vagyont, úniós szervezeteket, szavazatainkat kellett, hatalom megtartásáért, választási csalástól, szociálliberális maffia, ország kirablói, paranoiás félelem, becsapott nemzettől, adófizetők milliárdjaiból, köztársasági őrezred, szempontból komoly, őszi tüntetések, vinnyogásuk igen, tragikusan megfogyatkozott, beszari kisebbség, saját mocskában, szégyenfoltjának, szociálliberális, tettestársaival, szélsőjobboldal, megfogyatkozott, eluralkodásáért, támogatottságot, gyűlöletkampány, megkérdőjelezve, műrendszerváltó, milliárdjaiból, együttműködést, erkölcsnélküli, fellebbentette, rendőrkordonok, főpolgármester, szimpatizánsok, készültségének, szavazatainkat, támogatottsága, kanosszajárása, magyarországon, belerángatták, papagájkórusa, kijátszásával, kovácsolhatna, gyomorforgató, biztonságáért, vízválasztóak, rárondítottak, lefasisztázva, gátlástalanul, hülyeségeivel, természetesen, nyilvánvalóan, magyarellenes, talpnyalóinak, egyetértenénk, számolatlanul, nemzetromboló, megfeledkezik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.